Afslankproduct met vetbinder, eetlustremmer en koolhydratenblocker

Geplaatst op: 25-06-2012

Afslankproduct met vetbinder, eetlustremmer en koolhydratenblocker

Wil je nog enkele kilo's zonder moeite en zonder honger afvallen en heb je schoon genoeg van slablaadjes, repen en proteïne-shakes? Dan is er goed nieuws: het is niet langer nodig.

Want combiSlank is afvallen met de 3-in-1 formule, het heeft een vetbinder, een eetlustremmer en een koolhydratenblocker tegelijkertijd in een capsule.

Afvallen zonder honger

Het voedingspatroon bij het gebruik van combiSlank hoeft daarom niet te worden aangepast. Wie gewoon hetzelfde blijft eten als altijd, zal in twee weken tijd gemiddeld 2,7 kilo afvallen. De capsules zorgen ervoor dat een groot deel van de vetten en de koolhydraten uit het voedsel niet door het lichaam worden opgenomen. Daarnaast nemen de microgranules op tot maar liefst 18 keer hun eigen volume aan, waardoor het effect van een maagballon ontstaat en de behoefte aan tussendoortjes flink afneemt. Afvallen zonder honger te lijden is dus echt mogelijk.

Maak kans op kledingbon t.w.v. € 250,-!

Bij aankoop van een verpakking combiSlank maak je nu elke week kans op een Zalando kledingbon t.w.v. € 250,-! Hoe je kunt meedoen lees je op de speciale actiepagina op de website. CombiSlank is een natuurlijk en betrouwbaar product en samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, zonder conserveermiddelen of (synthetische) kleurstoffen. Zowel als kuur als incidenteel te gebruiken. Eén verpakking is voldoende voor minimaal twintig maaltijden.


Consumentenadviesprijs

  • combiSlank  € 29,95/60 vegetarische capsules

 

Kijk voor meer informatie op www.combiSlank.nl.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief