Afslanken met de nieuwe maaltijdvervangers van Etos!

Geplaatst op: 06-01-2014

Afslanken met de nieuwe maaltijdvervangers van Etos!

In het nieuwe jaar willen we meestal wel een aantal kilootjes kwijt en hebben we goede voornemens om extra op onze lijn te letten. Maar dat is niet altijd even makkelijk! Etos heeft, om je hierbij te helpen, nieuwe én betaalbare maaltijdvervangers.

Met deze maaltijdvervangers, boordevol essentiële vitamines en mineralen, houd je je gewicht onder controle en ga jij met een goed gevoel het nieuwe jaar in!

Handige sachets

Het assortiment bestaat uit drie romige maaltijdshakes en twee maaltijdrepen, beide met lekkere smaken. De maaltijdshakes zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Café Latte, Rood Fruit en Vanille. Ze zitten verpakt in handige sachets, zijn makkelijk mee te nemen en kun je mengen met 250 ml. magere melk. Etos heeft hier ook een handige Shakerbeker voor. Een sachet is 1 maaltijdvervanger.

Op elk gewenst moment van de dag

De nieuwe maaltijdrepen van Etos bestaan uit twee smaken: Pinda Nougat en Chocolade. Ze zijn verpakt in handige meeneem-verpakkingen zodat je ook de repen makkelijk overal mee naar toe kunt nemen in je tas. Of je nu thuis bent, onderweg of op je werk, je hebt altijd iets lekkers bij de hand op elk gewenst moment van de dag.

Verantwoorde maaltijdvervangers

Om op een verantwoorde manier op de lijn te letten, vervang je één of twee maaltijden per dag. Vervang één maaltijd per dag voor het ondersteunen van je gewichtsbeheersing of vervang twee maaltijden per dag om af te slanken. Eet minimaal één gezonde, uitgebalanceerde maaltijd en drink anderhalf à twee liter water per dag. Kilo's kwijtraken was nog nooit zo makkelijk met de voordelige en lekkere maaltijdvervangers van Etos!

 

Consumentenadviesprijzen

  • Etos maaltijdshakes  € 5,99/per pak met 10 sachets
  • Etos Slank maaltijdrepen  € 1,29/60 gram
  • Etos Shakebeker  € 3,49

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief