Advieslijn van Stichting Werk(t) voor medewerkers van zelfstandige drogisterijen nu ook per email

Geplaatst op: 08-06-2012

Advieslijn van Stichting Werk(t) voor medewerkers van zelfstandige drogisterijen nu ook per email

Soms heb je behoefte aan een luisterend oor of wil je graag onafhankelijk en vertrouwelijk advies over een kwestie op je werk of privé. Je zit niet lekker in je vel of hebt moeite om de draad weer op te pakken bijvoorbeeld na een overval of een conflict met een collega.

Dan is het goed om te weten dat je terecht kunt bij de gratis Advieslijn van Stichting Werk(t), bedoeld voor medewerkers van zelfstandige drogisterijen. Dat kon al telefonisch, maar nu kan het ook per email!

Voorbeelden van een aantal redenen

  • "Ik heb slapeloze nachten vanwege mijn financiële situatie"
  • "Ik kan me niet goed meer concentreren op mijn werk"
  • "Door dat conflict met mijn collega ga ik niet meer met plezier naar m'n werk"
  • "Ik heb een dierbare verloren en heb moeite om de draad weer op te pakken"
  • "De zorg voor mijn zieke moeder kan ik niet meer goed combineren met mijn werk"

Dit zijn zomaar wat voorbeelden van redenen waardoor je niet goed in je vel kunt zitten en behoefte hebt om met iemand te praten. Op je werk of thuis komt het niet altijd gelegen om een uitgebreid telefoongesprek te voeren. Zeker niet als het over een gevoelig onderwerp gaat.

Advies van een onafhankelijke deskundige

Misschien vind je het lastig om over je probleem te praten. Maar je zou het wel heel fijn vinden om advies te krijgen van een onafhankelijke deskundige. Iemand die je vragen en klachten serieus neemt, die meedenkt over een oplossing en je eventueel doorverwijst. Daarom kun je vanaf nu je vragen ook per email stellen.

Snel en betrouwbaar

Hoe werkt de nieuwe service? Op www.werkt.info vind je een contactformulier waarmee je je vraag aan onze bedrijfsmaatschappelijk werker kunt voorleggen. Maar je kunt ook een mail sturen naar advies@werkt.info. Je kunt er voor kiezen om je telefoonnummer achter te laten of aangeven dat je liever antwoord per mail krijgt. Net als aan de telefoon word je vraag vertrouwelijk behandeld. Je werkgever wordt dus niet geïnformeerd. Binnen 24 uur heb je antwoord. Deskundig, betrouwbaar én gratis.

Advieslijn van Stichting Werk(t): laagdrempelig

De Telefonische en de Digitale Advieslijn zijn laagdrempelig. Je kunt gewoon bellen of mailen met iets dat je dwars zit. Het gaat erom dat jij weer beter in je vel komt te zitten. De hulp is resultaatgericht en praktisch. Je krijgt snel antwoord op je vragen waardoor onzekerheid wordt weggenomen. Zo kun je beter functioneren, zowel op je werk als thuis. En dat werkt wel zo prettig.

Telefonische en Digitale Advieslijn

  • Voor medewerkers van zelfstandige drogisterijen 
  • Bel 0800-2226660 (gratis en anoniem), van 8.00 tot 20.00 uur, 5 dagen per week 
  • Of stuur een email naar advies@werkt.info
  • Voor meer informatie: www.werkt.info

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief