Adverteren op Drogisterijnieuws.nl

De drogisterijwereld, € 2,9 miljard omzet per jaar, verandert continu. Fabrikanten lanceren het ene product na het andere. Nieuwe producten, vernieuwde producten en zogenaamde ´classics´ domineren het winkelschap. Vraag is hoe drogisterijpersoneel en met name de consument het overzicht kan bewaren. Hoe blijven ze op de hoogte van alle nieuwigheden?

Drogisterijnieuws voorziet in een informatiebehoefte

Complexer en interessanter wordt het wanneer onderscheid wordt gemaakt in enerzijds de artikelen en anderzijds de geneesmiddelen.

Drogisterijnieuws voorziet in de informatiebehoefte zowel in de oriënterende- als de ervaringsfase, geeft achtergronden en daar waar mogelijk (visuele) instructies over gebruik en werking van zowel artikelen en geneesmiddelen.

Voor de consument en winkelpersoneel

Consumenten en winkelpersoneel kunnen vertrouwen op één betrouwbare objectieve informatie- en nieuwsbron van waaruit ze worden doorverwezen naar het distributiekanaal van hun keuze; winkel of webwinkel.

Voor brancheorganisaties, drogisterijen, fabrikanten en leveranciers

Drogisterijnieuws biedt brancheorganisaties, drogisterijen, fabrikanten en leveranciers de mogelijkheid om hun assortiment en/of nieuwsfeiten onder de aandacht te brengen bij een brede doelgroep via zowel de website als de nieuwsbrieven die drogisterijnieuws samenstelt.

Door te adverteren op drogisterijnieuws.nl kunt u heel gericht een specifieke doelgroep bereiken. Op die manier haalt u meer rendement uit uw promotiebudget.

Wilt u bij ons adverteren?

Wilt u graag adverteren op Drogisterijnieuws.nl met een specifiek bereik? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon: +31 (0)24 345 14 81

Schrijf u in voor de nieuwsbrief