Activiteiten in de A.Vogel tuinen

Geplaatst op: 18-08-2010

Rondleidingen en workshops in de A.Vogel tuinen.

Activiteiten in de A.Vogel tuinenEr zijn diverse mogelijkheden voor rondleidingen en workshops in de A.Vogel tuinen. Rondleidingen en workshops vinden altijd plaats onder begeleiding van een professionele gids.

Opties voor programma onderdelen in de A.Vogel tuinen

  • rondleiding
  • workshop azijn maken
  • workshop kruidenbitter maken
  • workshop massageolie maken
  • gezonde lunch

Mensen die zelf ideeën of wensen hebben, kunnen altijd contact opnemen voor de mogelijkheden. Reserveren of meer informatie: per mail via info@avogel.nl of telefonisch via 0900 - 246 46 46 (10 cpm) Kosten: afhankelijk van het programma, maar altijd puur kostendekkend (de A.Vogel tuinen hebben geen winstoogmerk)

Diners in de A.Vogel tuinen

Dineren in de A.Vogel tuinen kan met een grote groep. In de gerechten worden gezonde en natuurlijke ingrediënten uit de A.Vogel tuinen gebruikt. De diners worden samengesteld door restaurant Amuse. Informeer naar de mogelijkheden per e-mail via info@restaurantamuse.nl of telefonisch via 0525 - 654 168.

Scholenproject

Ook klassen kunnen in de A.Vogel tuinen op de gezonde toer. Natuur en gezondheid zijn vaak nog moeilijke begrippen voor kinderen, maar wel degelijk belangrijk. Daarom besloot A.Vogel tot het creëren van een gezonde speurtocht, speciaal geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens de speurtocht maken de kinderen op speelse wijze kennis met de natuur. In hún taal en op een manier die bij hen past.

Informatie

Reserveren: per mail via info@biohorma.nl of telefonisch via de A.Vogel Gezondheidslijn 0900 - 246 46 46 (10 cpm). 

Kosten: € 2,50 per kind (inclusief alle benodigdheden, kruidenazijn maken en een drankje na afloop). Begeleiders hebben gratis toegang.

Kinderpartijtjes

Ook kinderpartijtjes kunnen in de A.Vogel tuinen worden gehouden. Het programma kan in overleg worden samengesteld. Kosten: afhankelijk van het programma, maar altijd puur kostendekkend (de A.Vogel tuinen hebben geen winstoogmerk)

Reserveren of meer informatie: per mail via info@avogel.nl of telefonisch via 0900 - 246 46 46 (10 cpm)

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief