A.Vogel Hoestspray: hoeststillend en verzachtend bij droge hoest en kriebelhoest

Geplaatst op: 09-10-2012

A.Vogel Hoestspray: hoeststillend en verzachtend bij droge hoest en kriebelhoest

In het najaar kun je sneller last krijgen van een droge of kriebelhoest. Veel hoesten zorgt niet alleen voor geïrriteerde luchtwegen, keelpijn en hoofdpijn; het houdt ons ook nog eens flink uit de slaap.

Handig te doseren, snel en effectief

De nieuwe A.Vogel Hoestspray voor droge hoest en kriebelhoest is puur natuur, klein van stuk, handig te doseren en makkelijk in gebruik. Het flesje kan zo klein zijn, omdat er een zuinige doseertuit op zit. Deze zorgt ervoor dat precies de juiste hoeveelheid geconcentreerde vloeistof komt op exact de plek waar het nodig is. Daar doet de vloeistof snel en effectief z'n werk.

Voor kinderen vanaf 1 jaar

De A.Vogel Hoestspray is samengesteld uit drie actieve ingrediënten: koningskaarsextract (Verbascum thapsus), heemstextract (Altaea officinalis) en honing. Alle ingrediënten zijn los van elkaar wetenschappelijk onderbouwd voor gebruik bij droge/kriebelhoest, de unieke combinatie van de ingrediënten maakt hem dus extra krachtig. Bovendien is de spray geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en diabetici. De Hoestspray werkt snel, geeft geen gewenning en maakt niet suf. Het legt een beschermend filmlaagje in de keel. Dit werkt hoeststillend en verzachtend.

 

Adviesprijs


A.Vogel Hoestspray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief