Thermo-Zuiverend Masker bij onzuiverheden

Geplaatst op: 30-05-2014

Thermo-Zuiverend Masker bij onzuiverheden

Maak je huid klaar voor de zomer met het zuiverend mineraal masker Le Wrap Terre d'Orient van Qiriness. Dit masker zorgt in aanraking met water direct voor een zacht en warm gevoel en zuivert en verfijnt poriën en laat haar weer glad aanvoelen.

Le Wrap Terre d'Orient is parabenvrij en hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de gemengde en vette huid.

Met klei & plantaardige en etherische oliën

Het masker met de textuur van een fluwelige gel heeft een heerlijk parfum met menthol en bevat onder meer klei zoals Kaolien die overtollig talg absorbeert en de huid revitaliseert en Ghassou, een zeepachtige klei die samentrekkende, opslorpende en verzachtende eigenschappen bevat. De plantaardige Druivenpitolie in het masker is rijk aan kalmerende etherische vetzuren en zachtmakende en oxidatieremmende vitamine E. De etherische Citroenolie werkt ontsmettend, genezend, bacteriedodend, samentrekkend en verfrissend voor de huid.

Egale en zachte huid

Na gebruik van het zuiverende masker Le Wrap Terre d'Orient van Qiriness voelt de huid zacht en glad aan, is de huidkorrel fijner, zijn dode cellen verwijderd en de poriën volmaakt verkleind. De huid is egaler, matter, gezonder en helderder.


Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief