Startersets, Pink Ribbon- actie & Great Big Lashes Mascara van Paula's Choice

Geplaatst op: 18-10-2010

Startersets, Pink Ribbon- actie & Great Big Lashes Mascara van Paula's Choice

Paula's Choice staat voor nuchtere en betaalbare huidverzorging die doet wat wordt beloofd.

Startersets extra voordelig

De gehele maand oktober zijn de Startersets van Paula's Choice extra voordelig (€ 50,-). Elke Starterset bevat een reiniger, toner en een moisturizer van Paula's Choice en daarnaast vier samples van andere producten uit de Paula's Choice- lijn. Er zijn vier soorten Startersets verkrijgbaar, voor verschillende huidtypen.

Paula's Choice Pink Ribbon

De oktobermaand staat bij Paula's Choice in het teken van Pink Ribbon, de stichting die aandacht vraagt voor borstkanker. Hierbij gaat 10% van de opbrengst van alle exfoliants van Paula's Choice naar Pink Ribbon! Dit geldt voor alle exfoliërende producten op deze pagina

Limited Edition! Paula's Choice Great Big Lashes Mascara (€10,00)

Paula Begoun gebruikt zelf graag mascara en ontwikkelde voor haar eigen merk Paula's Choice een mascara die aan haar eigen wensenlijstje voldoet. ‘Great Big Lashes Mascara' zorgt voor lange en volle wimpers. De formule irriteert de ogen niet dankzij een 100% geurstofvrije samenstelling, droogt de wimperhaartjes niet uit, maar hydrateert ze dankzij de geavanceerde samenstelling.

Snel en makkelijk

Het royale mascaraborsteltje staat garant voor het snel en gemakkelijk aanbrengen van de mascara (in de kleur zwart), separeert de wimperhaartjes perfect en geeft ze opvallend veel volume en lengte!

Meer informatie: www.paulaschoice-eu.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief