Massagerituelen met THERME Massage oils!

Geplaatst op: 21-10-2010

Massagerituelen met THERME Massage oils!

Nu het buiten steeds kouder wordt en onze spieren daardoor verstijven, is niets zo lekker als van top to teen gemasseerd worden!

Positief effect

Massage heeft een positief effect op de stimulatie van de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het geeft bovendien verlichting bij gespannen spieren, een ‘druk' hoofd en spierpijn.

THERME Hammam Massage Oil

De nieuwe THERME Hammam Massage Oil bevat Cederhout, pure Olijfolie en Oosterse kruiden. Cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt om het zelfvertrouwen te versterken. Olijfolie is rijk aan antioxidanten, onverzadigde vetzuren en maakt de huid gaaf, soepel en zacht.

THERME Ayurveda Massage Oil

De fluweelzachte massageolie op basis van Sinaasappel, Sandelhout en Patchoeli helpt het lichaam tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Het geeft bovendien verlichting bij gespannen spieren, een ‘druk' hoofd en spierpijn.

THERME Lomi Lomi Massage Oil

‘Lomi Lomi' is de Hawaïaanse term voor een vitaliserende massage, die erop gericht is om blokkades in het lichaam op te heffen door middel van zacht strijkende massagebewegingen. Niet voor niets heeft THERME daarom een rijke Lomi Lomi Massage Oil aan haar Wereldkuur toegevoegd op basis van Frangipanibloem en kokosnoot.

THERME Lavender Massage Oil

De weldadige geur van Lavendel werkt ontspannend bij stress en spanning en bevordert een goede nachtrust. Deze ultiem verwennende olie stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Een ontspannende massage met deze heerlijke olie geeft verlichting bij gespannen en overbelaste spieren en spierpijn.

THERME Ylang Ylang Massage Oil

THERME Skincare voegde Ylang-Ylang toe aan diverse bodyproducten voor een sensuele en exotische geurbeleving en een fluweelzachte huid. Een intens zinnenprikkelende en sensuele massage is gegarandeerd met THERME Ylang Ylang Massage Oil!

Adviesverkoopprijzen:

  • THERME Hammam Massage Oil € 7,59/100 ml 
  • THERME Ayurveda Massage Oil € 7,59/100 ml 
  • THERME Lomi Lomi Massage Oil € 7,59/100 ml 
  • THERME Lavender Massage Oil € 7,59/100 ml 
  • THERME Ylang Ylang Massage Oil € 7,59/100 ml

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief