Huidverzorging met 100% pure en natuurlijke oliën, zonder parabenen

Geplaatst op: 18-04-2011

Huidverzorging met 100% pure en natuurlijke oliën, zonder parabenen

PAVÈZ Ageproof verzorgingsproducten zijn geschikt voor iedere vrouw met een volwassen huid die mooi en "natuurlijk" ouder wil worden en zijn op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.

PAVÈZ Ageproof Dagcrème

De Ageproof Dagcrème is een luchtige niet-vette dagcrème met biologische etherische oliën en hyaluronzuur met bijzondere eigenschappen om huidveroudering tegen te gaan. De dagcrème bevat o.a. waardevolle olie van de Japanse Roos die de elasticiteit verhoogt van de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Met natuurlijk hyaluronzuur

De dagcrème bevat ook een natuurlijk hyaluronzuur die in de huid kan doordringen en in staat is om de aanmaak van hyaluronzuur in de huid te stimuleren. Hyaluronzuur is gemaakt door middel van een gistingsproces van suikerriet en/of granen.

PAVÈZ Ageproof Nachtcrème

Een natuurlijke, zijdezachte niet-vette nachtcrème die speciaal ontwikkeld is voor de rijpe en ouder wordende huid. De combinatie van natuurzuivere granaatappel- en amandel-olie activeert de stofwisseling van de huid. De toegevoegde shea boter beschermt tegen invloeden van buitenaf en helpt veroudering tegen te gaan. Ook de nachtcrème bevat een natuurlijk hyaluronzuur.

Zonder parabenen en parfum

De Ageproof-producten van PAVÈZ zijn dierproefvrij en bevatten geen parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen en aardolieproducten.


Verkoopprijzen

  • PAVÈZ Ageproof Dagcrème  € 24,95/50 ml
  • PAVÈZ Ageproof Nachtcrème  € 24,95/50 ml

 

Ook verkrijgbaar

  • PAVÈZ Ageproof Gezichtsreiniger   €19,95/100ml
  • PAVÈZ Ageproof Rozenwater Gezichtstonic  €19,95/100ml
  • PAVÈZ Ageproof Gezichtsmasker  €24,95/50ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief