Hi-Tech Mascara met unieke 3D applicator

Geplaatst op: 16-03-2011

Hi-Tech Mascara met unieke 3D applicator

Elke vrouw wil graag een verleidelijke, volle en mooie oogopslag en daarom is mascara één van de belangrijkste items in het make-up tasje!

Vollere, langere en perfect gesepareerde wimpers

Hi-Tech Mascara van Deborah Milano is een mascara, die dankzij een unieke 3D applicator, deze oogopslag creëert. Vollere, langere en perfect gesepareerde wimpers met een intens zwarte kleur zijn het resultaat met deze uineke Hi-Tech mascara!

Met unieke 3D applicator

Absolute Hi-Tech mascara wordt aangebracht met een revolutionaire gepatenteerde 3D applicator, die speciaal voor Deborah Milano ontwikkeld is. Deze applicator is opgebouwd uit ringen die van vorm en werking verschillen. Hierdoor wordt elk wimperhaartje afzonderlijk verlengd en omhuld met een intense, diepe en pure kleur. Doordat de applicator taps toeloopt, worden zelfs de fijnste en kleinste wimperhaartjes in de ooghoeken niet vergeten.

Met Triple Carbon Black DH Complex

Absolute Hi-Tech mascara geeft je wimpers een intense, diepe en pure kleur door het toegevoegde Triple Carbon Black DH Complex. Silica microspheren en flexibele filmvormende polymeren geven je wimpers een weelderig volume effect. Het resultaat: een verleidelijke, volle oogopslag, waar elke vrouw van droomt!

 

Consumentenadviesprijs

  • Deborah Milano Absolute Hi-tech mascara Black  €10,90.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief