Groeiende wachtlijst bij Boots voor anti-rimpelcrème Nip+Fab Frown Fix

Geplaatst op: 12-05-2011

Groeiende wachtlijst bij Boots voor anti-rimpelcrème Nip+Fab Frown Fix

Nadat bij drogisterijketen Boots in Groot-Brittannië de eerste goedkope anti-rimpelcrème Nip+Fab Frown Fix in de verkoop ging was het al binnen één dag uitverkocht en ontstonden er wachtrijen voor de winkels van Boots.

Bijna dezelfde resultaten als botox

Het wondermiddel, een soort rimpelvuller, schijnt bijna dezelfde resultaten te hebben als botox en blijkt spierontspannende eigenschappen te hebben. Fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk verminderd tot wel tot 50 procent en het is uitermate geschikt om de expressie lijnen te vervagen in het gezicht. De makers van de crème beweren dat het product klinisch bewezen is en het perfect werkt doordat het Grant X bevat, een natuurlijk alternatief voor botox.

Groeiende wachtlijst

Boots heeft meer voorraden besteld, er is al een groeiende wachtlijst van rond de 8000 momenteel en voorspelt wordt dat het alle verkooprecords gaat verbreken. De laatste keer dat er bij Boots wachtrijen voor de winkels stonden was met de lancering van No.7 Protect & Perfect serum, een krachtig serum die lijntjes en rimpels van de huid in vier weken tijd vervaagt. De Nip+Fab Frown Fix zit in een handige stick van 4 ml en kost bij Boots £ 10,25 (ongeveer € 12,00).

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief