8x4 deodorant breidt uit met drie nieuwe geuren

Geplaatst op: 05-06-2013

8x4 deodorant breidt uit met drie nieuwe geuren

Het assortiment van 8x4 deodorant is onlangs weer uitgebreid met drie nieuwe geuren, elk met een geheel eigen stijl. Inmiddels is er een keuze uit maar liefst negentien verschillende varianten van 8x4 deodorant en is er voor iedereen op elk moment wel een geschikte deodorant!

De nieuwe deodorant ‘Hollywood' en ‘Key to Love', zijn voor vrouwen, ‘Play the Game' speciaal voor mannen.

8x4 deodorant Hollywood

De nieuwe 8x4 deodorant 'Hollywood' is speciaal voor de echte stijlvolle glamour girl waardoor je na gebruik je voelt als een echte Hollywood ster! De deodorant bevat het non-stop fresh effect tegen vervelende lichaamsgeurtjes en heeft heerlijke geurende noten van muskus, vanille, abrikoos, perzik, jasmijn en roos.

8x4 deodorant Key to Love

8x4 deodorant 'Key to Love' heeft een betoverende geur die je sensuele kant nog eens extra belicht. Deze nieuwe geur brengt je in romantische sferen! Net als de 8x4 'Hollywood' heeft deze ook het non-stop fresh effect tegen vervelende lichaamsgeurtjes. Deze vrouwelijke en verleidelijke geur bestaat uit noten van vanille, sandelhout, mandarijn, grapefruit, rood fruit, jasmijn en roos.

8x4 deodorant Play the Game 

Deze stoere deodorant 'Play the Game' van 8x4 is een verfrissende energieke geur voor de echte man met non-stop fresh effect die beschermt tegen vervelende lichaamsgeurtjes. Een frisse deodorant met een sportieve touch! Met sprankelende geurende noten van leer, patchouli, citrus, mint, appel en violet.


Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief