2e plaats Beste Zelfzorgadviseur 2014: D.I.O. drogisterij Vitaal

Geplaatst op: 15-12-2014

2e plaats Beste Zelfzorgadviseur 2014: D.I.O. drogisterij Vitaal

Conny van Alsemgeest behaalde afgelopen vrijdag de 2e plaats in de landelijke verkiezing ‘Beste Zelfzorgadviseur 2014'. Conny is eigenaresse van D.I.O. drogisterij Vitaal in Den Hoorn en werd in augustus ook verkozen tot ‘Beste D.I.O. drogist van het jaar'.

De laatste drie rondes

De onderneemster was één van de ruim 120 (assistent-) drogisten die in de race zat voor de felbegeerde titel. Samen met 9 andere kandidaten behaalde ze glansrijk de eerste ronde, de kennistest. De tweede ronde bestond uit een mysteryshop bezoek. Uiteindelijk ging ze met nog twee zelfzorgadviseurs door naar de laatste ronde, waarin ze door een vakjury werd geïnterviewd over haar beroepshouding, advieskeuzes en motivatie.

De mysteryshopper

Tijdens het mysteryshop bezoek in de winkel kreeg Conny als case een zwangere vrouw met rugpijn toebedeeld. Deze case deed ze prima, ze nam alle tijd, volgde de juiste stappen in het adviesgesprek, vroeg goed door en kwam daardoor tot een prima advies. Daarnaast gaf ze de vrouw nog een aantal aanvullende tips en waarschuwingen mee. Haar hoge score leverde haar een finaleplaats bij de laatste drie op.

Top drie van het land

Ook voor de vakjury liep het gesmeerd. Conny kreeg vragen uit de praktijk en ze legden haar enkele ethische dilemma's van het vak voor. De jury was onder de indruk van haar kennis, kunde en rust. Hoewel ze pittige vragen kreeg, nam ze alle tijd om zorgvuldig te formuleren. Iets wat ook in de winkel belangrijk is. Conny mag zichzelf dus met recht rekenen tot de drie beste zelfzorgadviseurs van Nederland, aldus de vakjury. De winnares is vrijdag 12 december in haar winkel verrast met een bokaal, een bos bloemen, een dinerbon en pr-materiaal.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief