100% veilige en effectieve hulp bij diverse pijnklachten

Geplaatst op: 06-04-2011

100% veilige en effectieve hulp bij diverse pijnklachten

Natuurlijke methodes ter verhoging van een gevoel van wellness en welzijn zijn anno 2011 mateloos populair!

100% veilig!

De dermatologische lichttherapie van het unieke ‘DPL Therapie Systeem' is ontwikkeld voor de natuurlijke en 100% veilige behandeling van diverse pijnklachten, zoals vermindering van spier en gewrichtspijn, verstuikingen, rugpijn, artritis en chronische pijnklachten. Dit alles in slechts 17 minuten thuisgebruik per dag!

Voor diverse pijnklachten

Dat licht grote voordelen heeft bij de behandeling van diverse pijnklachten, is al vele jaren bekend. Medisch onderzoek, op basis van NASA- studies naar wondheling in de ruimte, heeft aangetoond dat lichttherapie een zeer positief effect heeft op tenminste 24 fundamentele cellulaire processen die van cruciaal belang zijn in het lichamelijke genezingsproces. Het ‘DPL Therapie Systeem' stimuleert de aanmaak van endorfine en blokkeert de chemicaliën die pijnprikkels doorsturen.

Natuurlijke, veilige en effectief medisch hulpmiddel

Het ‘DPL Therapie Systeem' is als medisch hulpmiddel goedgekeurd volgens de Europese Medische Richtlijn 93/42/EEC. De infraroodstraling van het ‘DPL Therapie Systeem' is 100% veilig en energievol genoeg om diep in het lichaam en de weefsels door te dringen, om daar de heilzame werking te verrichten bij uiteenlopende pijnklachten zoals rugpijn, spierpijn, chronische pijn, pijn bij artritis, etc... Het ‘DPL Therapie Systeem' is 100% veilig, bevat geen UVA- en UVB- straling en kan bij pijnklachten direct en eenvoudig op de huid worden aangebracht. Het apparaat kan door iedereen binnen het gezin worden gebruikt, zónder enig risico op complicaties!

De werking van infrarood licht

Het infrarode licht van het ‘DPL Therapie Systeem' bestaat uit monochromatisch 880nanometer licht. In tegenstelling tot de traditionele infrarood lamp van vroeger, wordt het infrarode licht van het ‘DPL Therapie Systeem' niet heet. Het infrarood licht van het ‘DPL Therapie Systeem' dringt ca. 8 tot 9 centimeter diep in het lichaam door, waar het het bloed- en lymfe-stelsel krachtig stimuleert en het genezingsproces daarmee versneld.

Stimuleert aanmaak van lichaamseigen endorfines

Daarnaast stimuleert het infrarood licht de aanmaak van lichaamseigen endorfines, hetgeen de pijn op een volledig natuurlijke manier effectief verlicht. Het infrarood licht van het ‘DPL Therapie Systeem' zorgt tevens voor een algeheel gevoel van comfort en wellness, doordat het de doorbloeding in het lichaam verbetert en daarmee de doorstroom van vitale levensenergie verhoogt!

Verhoogt de algehele levenskwaliteit

Het ‘DPL Therapie Systeem' verhoogt de algehele levenskwaliteit van mensen aanzienlijk! Mensen die het apparaat met regelmaat gebruiken voor bijvoorbeeld klachten bij artrose krijgen weer meer bewegingsvrijheid. Zwellingen in de knokkels verminderen en ook de pijn vermindert, waardoor ze weer meer kunnen doen. Mensen die al jaren rugklachten hebben zijn eindelijk van deze pijn verlost en kunnen hierdoor weer meer van het leven genieten. Dit alles op een 100% natuurlijke en veilige wijze!

Een samenvatting bij effectieve pijnbestrijding

 • Onzichtbaar infrarood licht helpt bij het verminderen van diverse pijnklachten
 • Helpt bij diepzittende pijn
 • Verbetert de doorbloeding in de weefsels
 • Het heilzame effect bij diverse pijnklachten is meetbaar tot wel 10 cm diep!
 • Stimuleert de productie van ATP, hetgeen het genezingsproces op natuurlijke wijze versneld en pijn onderdrukt.
 • Kan rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aangebracht worden
 • Helpt effectief bij o.a. artritis, fybromyalgia, carpaal tunnel syndroom, chronische pijn, rugpijn
 • 100% natuurlijk, veilig en effectief
 • Zorgt voor een algeheel gevoel van wellness en welzijn
 • Verhoogt de algehele levenskwaliteit

 

Verkoopprijs

 • DPL Therapie Systeem € 279,95 (incl. BTW)


DPL Therapie Systeem is een medisch hulpmiddelen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer informatie: www.dpltherapy.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief