100% pure Sojawas Geurkaarsen

Geplaatst op: 30-09-2011

100% pure Sojawas Geurkaarsen

Vind je de geur van pas gewassen, in de wind gedroogd katoen, vers gebakken appeltaart, koffie in de ochtend of rozenblaadjes ook zo lekker? Met deze geurkaarsen zul je geheid gaan watertanden! 

Met zuivere parfumolie

Verfijnde geurkaarsen zijn een belangrijk onderdeel van genieten van alle dingen die het leven leuk maken!. Voor de nieuwste collectie van de Oscar & Babette 'Joyful Emotions'- Sojawas Geurkaarsen zijn de door veel mensen gekende en zeer geliefde, uiteenlopende geurbelevingen 'gevangen' in de vorm  van sfeermakers in lieflijke, recyclebare aluminium blikjes op basis van 100% zuivere, biologische afbreekbare sojawas en pure, onversneden parfumoliën. 

90% minder roetvorming

De speels vormgegeven en compacte kaarsblikjes van de Oscar & Babette 'Joyful Emotions' Geurkaarsen hebben drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes. Dit zorgt voor een heel bijzonder effect. Dit alles resulteert in milieuvriendelijke geurkaarsen die tot 90% minder roetvorming geven dan kaarsen op basis van paraffinewas. Daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen. Ze hullen je leefomgeving gedurende ca. 15 uur in een sfeervol kaarslicht en hebben verfijnde geuren.

Vier geliefde geurbelevingen

De start voor de nieuwe Oscar & Babette ‘Joyful Emotions' 100% pure Sojawas Geurkaarsen Collectie wordt gemaakt met de volgende vier veel geliefde geurbelevingen:

‘Heavenly Fresh Cotton'

  • Niets is zo hemels als de geur van pas gewassen, in de wind gedroogd linnengoed. Met deze geurkaars op basis van biologisch afbreekbare, 100% pure sojawas kun je langdurig genieten van deze intens frisse katoen- sensatie!

'Goodmorning Coffee'

  • Prikkel je zintuigen plezierig met de heerlijke geurbeleving van vers gezette koffie. Ruik het rijke en volle aroma van mokkabonen met deze geurkaars op basis van biologisch afbreekbare, 100% pure sojawas.

 ‘Homemade Apple Pie'

  • Dol op de heerlijke geur van vers gebakken appeltaart met een vleugje kaneel? Het is alsof je oma deze net heeft gebakken en dankzij de heerlijke geur van appel en kaneel is dit een absolute bestseller tijdens de Winter- & Kerstperiode!

‘Rose Petals'

  • De Koningin der bloemen staat voor pure romantiek. Hul je leefomgeving in een verfijnd geurwaasje van dauwzachte, versgeplukte rozenblaadjes met deze geurkaars op basis van biologisch afbreekbare, 100% pure sojawas. Deze kaars is een aanrader voor o.a. Moederdag, Valentijnsdag en andere romantische of ontspannende momenten!

 

 

Consumentenadviesprijs

  • Oscar & Babette 'Joyful Emotions' Sojawas Geurkaarsen € 9,95/blikje 110 gram

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief