100% natuurlijke verzorgingsproducten van Leev

Geplaatst op: 30-08-2011

100% natuurlijke verzorgingsproducten van Leev

Met de BDIH gecertificeerde natuurcosmetica heeft Leev haar best gedaan om de natuur bereikbaar te maken door de producten zo samen te stellen dat ze vol zitten met natuurlijke weldoeners.

Hypo allergeen, zonder parabenen

Leev biedt een complete productlijn met 100% natuurlijke verzorgingsproducten zoals bad/douche, shampoo, conditioner, bodylotion en handzeep. Alle verzorgende producten zijn Ph-neutraal, hypo allergeen, niet synthetisch en zonder parabenen.

Appel & tarwegras en melk & honing

De complete productlijn van de verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in appel & tarwegras en melk & honing. 

Appel & tarwegras

  • Appel verfrist en reinigt de huid op natuurlijke wijze en het tarwegras versterkt en vitaliseert de huid. Een lekker verfrissende en krachtgevende combinatie!

Melk & honing

  • Honing voedt en kalmeert de huid op natuurlijke wijze, de melk is hydraterend en maakt de huid zacht en soepel. Beide dragen bij aan een zachte, mooie huid en glanzende haren.

Leev Foundation

Om te investeren in mens en natuur is de Leev Foundation opgericht. Via deze stichting komt de volledige nettowinst van Leev ten goede aan mensen die het in ons land minder goed getroffen hebben. Met Leev koop je dus niet alleen iets goeds voor jezelf. Je laat anderen ook delen in een beter leven.

Eigentijds, natuurlijk, hip en dichtbij staat bij Leev centraal. Leev is bedoeld voor de lichtgroene consument.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief