100% natuurlijke supplementen van Leev

Geplaatst op: 13-09-2011

100% natuurlijke supplementen van Leev

Leev supplementen zijn een onderdeel van een gezonde levensstijl in combinatie met o.a. andere Leev producten en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen, aroma's of conserveringsmiddelen.

Unieke combinaties

Elk Leev supplement heeft een gezondheidspeiler die ook op de overige producten terug komen. Leev supplementen zijn hoog gedoseerd en bevatten unieke combinaties van vitamines, kruiden, mineralen en greens. Eigentijds, natuurlijk, hip en dichtbij staat bij Leev centraal. Leev is bedoeld voor de lichtgroene consument. De opbrengst van Leev gaat voor 100% naar zorgboerderijen.

Vijf varianten

Rust en ontspanning

  • Gezondheidspijler rust. Uniek supplement van multikruiden voor rust en ontspanning. Is hoog gedoseerd en bevat extracten kruiden (als Sint-Jans kruit, valeriaan en tryptofaan) en aminozuren.

Huid, haar en nagels

  • Gezondheidspijler glans. Uniek supplement van vitamine en kruiden voor mijn huid, haar en nagels. Is hoog gedoseerd en bevat kelp, bamboe en is rijk aan vitamine A en biotine. (vitamine B6 en Aloë Vera)

Kracht

  • Gezondheidspijler kracht. Uniek supplement van mulitvitamine, greens en kruiden die me kracht en weerstand geven. Is hoog gedoseerd en bevat mineralen en is rijk aan selenium en vitamine A,B,C,D,E. bevat greenmengsel.

Concentratie en geheugen

  • Gezondheidspijler pienter. Voor een betere concentratie bevat dit supplement omega 3 en 6(visolie) en vitamine E (o.a. tarwekiemolie).

Hart en bloedvaten

  • Gezondheidspijler stroom. Uniek supplement van vitamine en kruiden die zorgen voor mijn hart en bloedvaten. Is hoog gedoseerd en bevat groene thee, Q10 en is rijk aan vitamine E en foliumzuur. Bevat greenmengsel en fruitmix.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Leev supplementen per stuk  € 12,50/60 tabletten


Leev supplementen zijn gezondheidsproducten Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Meer informatie over de producten van Leev vindt u op www.leev.nu.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief