100% natuurlijke, minerale foundation zonder parfum en parabenen

Geplaatst op: 05-08-2011

100% natuurlijke, minerale foundation zonder parfum en parabenen

Altijd al een puntgave make-up basis willen hebben die ook nog eens ongelijkmatigheden op de huid verdoezeld? Dat kan met de CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals van PRIORI.

In 6 verschillende tinten

Deze 100% natuurlijke, minerale foundations zijn verkrijgbaar in 6 verschillende tinten. De formules verfraaien de teint niet alleen en bevatten niet alleen een toegevoegde SPF, maar zijn vooral uniek omdat ze een geheel nieuw niveau van teintverfraaiing en tegelijkertijd zichtbare huidverbetering realiseren. Ze laten de huid volledig ademen, staan garant voor een luxueus en fluweelzacht huidgevoel en bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen zoals Mica, IJzer Oxide, Titanium Dioxide en natuurlijke pigmenten.

Aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation'

De samenstelling van de minerale foundation is ontwikkeld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers') die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon en deze is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren. Deze unieke foundations worden niet voor niets aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation'!

De ongekende krachtige power anti-oxidant

De PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals combinerende oerkracht van een 100% natuurlijke en zeer krachtige antioxidant met een verfijnde textuur in de vorm van een minerale poederfoundation. De foundations zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry extract. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee!

Met anti-aging voordelen

Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry extract voor buitengewone anti-aging voordelen. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. De minerale foundations beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF25, UVA 10 en PA+++ (PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming).

Minerale Concealer met SPF 25

De PRIORI CoffeeBerry Perfecting Concealer (met SPF 25) is hét perfecte product om onregelmatigheden te verdoezelen en om de huid zichtbaar te perfectioneren op een 100% natuurlijke manier! Dit multifunctionele product vormt tevens de perfecte basis voor het aanbrengen van een minerale oogschaduw, waardoor het aanbrengen gemakkelijker wordt en de oogschaduw de gehele dag goed blijft zitten, zonder ophopingen in de oogplooitjes.

Perfectionerende Finishing Touch

Ter afsluiting van een minerale make-up met de minerale foundation  is er PRIORI CoffeeBerry Finishing Touch, deze poeder breng je aan over de minerale foundation, om deze te fixeren, zodat je er de gehele dag perfect en fris uitziet en voorkomt het glimmen van de huid. De fluweelzachte poedertextuur creëert een perfecte, natuurlijke en matte finish dankzij hoogwaardige mineralen die de lichtinval verspreiden, waardoor fijne lijntjes optisch direct minder zichtbaar worden en de poriestructuur verfijnt. 

Biologisch afbreekbare plasticsoort

De verpakkingen van de PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals zijn gemaakt van INGEO Natural Plastic, een biologisch afbreekbare plasticsoort op basis van plantaardige grondstoffen.

 

Verkoopprijs

  • PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals € 49,95/stuk

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief