100% natuurlijke én biologische Eucalyptus Inhalatiespray

Geplaatst op: 15-09-2011

100% natuurlijke én biologische Eucalyptus Inhalatiespray

Speciaal om de gezondheid van de luchtwegen te ondersteunen is er 100% natuurlijke én biologische Eucalyptus Inhalatiespray van Weleda: een uitgebalanceerde melange van acht etherische oliën.

Natuurlijke etherische oliën

Natuurlijke etherische oliën kunnen de meeste ziekmakende bacteriën, virussen en schimmels in aantal doen verminderen of zelfs geheel onschadelijk maken. Etherische oliën zijn dan ook zeer geschikt om de lucht te zuiveren van stoffen die het lichaam belasten en zijn het natuurlijke, gezonde alternatief voor synthetische sprays. Elke etherische olie heeft bovendien zijn eigen specifieke geur en invloed op lichaam en geest.

Uitgebalanceerde melange

Eucalyptus Inhalatiespray is een uitgebalanceerde melange van acht natuurzuivere etherische oliën die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun verruimende en verlichtende invloed op de luchtwegen. Eucalyptusolie, een van de meest effectieve etherische oliën, is antiseptisch en geeft lucht. Etherische oliën van rozemarijn, niaouli en jeneverbes hebben een zuiverende invloed. Lavendel en wintergroen zijn ontspannend, kruidnagel en pepermunt opwekkend.

Verlicht de ademhaling en zuivert de lucht

Spray wat Eucalyptus Inhalatiespray op een zakdoek of tissue en adem in, of leg een tissue naast het hoofdkussen om 's nachts vrijer te kunnen ademen. Vernevel in woonkamer of kantoor om de lucht te zuiveren van stoffen die het lichaam belasten of van vervelende geurtjes. De aangename geur van deze mix van etherische oliën creëert bovendien een heerlijk ontspannen sfeer.

 

Adviesverkoopprijs

  • Weleda Eucalyptus Inhalatiespray  € 10,95/30 ml

Eucalyptus Inhalatiespray is een gezondheidsproduct. Niet toepassen bij kinderen jonger dan 3 jaar en niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief