100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen

Geplaatst op: 14-09-2011

100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen

Het genieten van sfeervol kaarslicht en het lekker laten ruiken van de leefomgeving, met de nieuwe Lifestyle & Wellness producten van Oscar & Babette is het aangenaam en ontspannend genieten op een gezonde, pure en natuurzuivere manier!

Positief effect op het humeur

De 100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen van Oscar & Babette verspreiden een subtielere geur dan traditionele paraffine geurkaarsen met (vaak zeer hoge gehaltes aan versneden en daardoor niet zuivere) synthetische parfums, die meestal een te sterk overheersend parfum verspreiden. De Oscar & Babette Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen hebben een positief effect op het humeur, al naar gelang de gekozen geurvariant. Dit is te danken aan de aromatherapeutische eigenschappen waar deze oliën om bekend staan in de literatuur.

100% natuurlijke etherische oliën

De geurkaarsen bevinden zich in recyclebare aluminium blikjes. Deze bevatten een ongebleekte, loodvrije katoenen lont en zijn op basis van biologisch afbreekbare sojawas. De samenstellingen bevatten qua geurcomposities uitsluitend 100% natuurlijke etherische oliën. De blikjes hebben een inhoud van 220 gram en staan garant voor ca. 40 uur verfijnd, natuurzuiver geurend kaarslicht.

90% minder roetvorming

Dankzij de biologische sojawas wordt het smeltpunt van de Oscar & Babette- geurkaars aanzienlijk lager. Daardoor brandt deze met een relatief lagere temperatuur en wordt de pure geurcompositie van de natuurlijke etherische oliën veel subtieler verspreid voor een meer verfijnde geurbeleving. Sojakaarsen produceren bovendien ca. 90% minder roet dan paraffinekaarsen. Ze kunnen zo helpen om een gezonde atmosfeer in je leefomgeving te behouden en... je hoeft je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen!

Natuurzuivere en pure samenstellingen

De 100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen en Natuurlijke Aromatherapie Mood Mists zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele Engelse aromatherapeuten en ambachtelijke geurkaarsenmakers. Stuk voor stuk hebben ze natuurzuivere en daardoor uitermate pure samenstellingen. Ze ruiken niet alleen geweldig en zijn niet alleen veel beter voor je gezondheid, ze doen ook echt wat met de sfeer en geur in je leefomgeving en ze bevorderen bovendien een positief humeur

Keuze uit vijf verschillende geurcomposities

  • ‘Fresh Delight'

Refreshing & Vitalizing, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van sprankelende bergamot, tintelfrisse grapefruit, zoete sinaasappel en een vleugje zuiverende rozemarijn.

  • ‘Happy Harmony'

Uplifting & Harmonizing, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van Braziliaanse zoete sinaasappel, amandel, opwekkende tropische Verbena (= een frisse citrusgeur) en zacht kruidige kaneel.

  • ‘Perfect Purity'

Purifying & Clearing, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van petitgrain, lavendelbloesem, roosgeranium en een subtiel accent van kalmerend Braziliaans rozenhout.

  • ‘In the Mood'

Balancing & Sensual, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van zinnenprikkelende ylang ylang en patchouli, lavendel en een mysterieus accent van Arabische jasmijn.

  • ‘Time to Relax'

Relaxing & Calming, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van sereen geurende lavendelbloesem, Braziliaans rozenhout, amandel en een subtiel vleugje zuiverende rozemarijn.Consumenten adviesprijzen

  • Oscar & Babette 100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen € 19,95/ 220 g.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief