100% biologische Wellness- theemelanges

Geplaatst op: 05-03-2012

100% biologische  Wellness- theemelanges

Oscar & Babette is uitgebreid met de ‘Joyful Tea Wellness'- Collectie, drie smaakvolle zorgvuldig geselecteerde, gecertificeerd 100% biologische, losse natuurzuivere theemelanges voor een moment van ontspanning, verfrissing en welverdiende rust!

De natuurzuivere theemelanges van de Oscar & Babette ‘Joyful Tea Wellness'- Collectie hebben allen een biologisch certificaat.

‘Joyful Jasmin' met Jasmijnbloesem

Verwen jezelf en bevorder een opgewekt humeur dankzij de Oscar & Babette ‘Joyful Jasmin' Tea Wellness- theemelange. Deze smaakvolle groene thee met verfijnd geurende Jasmijnbloesem is samengesteld op basis van gecontroleerde biologische teelt. Hiermee zorg je voor een moment van natuurzuivere verkwikking voor lichaam én geest en een warm ‘kopje vrolijkheid' en broodnodige pauze tijdens je drukke dagen!

‘Relaxing Rose' met gedroogde rozenblaadjes

Creëer een moment van welverdiende ontspanning en bevorder een gevoel van innerlijke rust en harmonie, dankzij de Oscar & Babette ‘Relaxing Rose' Tea Wellness- theemelange. Een vers gezet kopje van deze natuurzuivere, losse thee bevat topkwaliteit zwarte thee en gedroogde Rozenblaadjes op basis van gecontroleerde biologische teelt. Deze thee laat je even heerlijk en onbezorgd wegdromen!

‘Retreating Rooibos' met sinaasappel & kaneel

Trek jezelf in alle rust terug van de dagelijkse hectiek, dankzij een vers gezet kopje van de Oscar & Babette ‘Retreating Rooibos' Tea Wellness- theemelange. Deze frisse, fruitige thee heeft een warme, aromatische en aangenaam houtige ondertoon op basis van gecontroleerde biologische Rooibos, gedroogde Sinaasappelschilletjes en Kaneel. Een moment van ‘mindfulness' gaat hiermee vloeiend over in ‘soulfulness' en staat garant voor pure zonneschijn in een kopje!

 

Consumentenadviesprijs

  • Oscar & Babette 'Joyful Tea Wellness' € 9,95/blik 100 g. biologische, losse theemelanges

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief